O mulțime de oameni călătoresc cu avionul zilnic, însă aceștia mai tot timpul se lovesc de o problemă și anume, un parchează mașina pe timpul călătoriei.

Sunt foarte multe firme specializate ce ofera locuri de parcare otopeni la preturi accesibile, însă trebuie sa aveți câteva detalii în vedere din punctul nostru de vedere extrem de importante.

  1. Parcarea trebuie să fie imprejmuita;
  2. Parcarea trebuie să fie monitorizata video;
  3. Sa existe personal de paza 24/7 la parcare;
  4. Sa ofere transfer gratuit de la parcare otopeni către aeroport și de la aeroport către parcare;
  5. Sa afiseze prețurile pe website, iar în formularul de comanda sa existe prețul final pentru zilele selectate.
  6. Sa ofere informații despre parcare ( Unde este situata, cum puteți ajunge la parcare )

Un aspect foarte important atunci când efectuati o rezervare este imperios necesar ca parcarea să fie cât mai aproape de aeroport, astfel scurtati timpul de transfer către aeroport sau de la aeroport către parcare.

Majoritatea celor ce ofera locuri de parcare otopeni, ofera și posibilitatea de parcare pe termen lung sau parcare pe termen scurt, dacă alegeți sa efectuati o rezervare de parcare pe termen lung, sfatul nostru este sa o efectuati cu câteva zile înainte pentru a va asigura ca sunt locuri libere și astfel va puteți asigura locul de parcare.

Dacă optati pentru un loc de parcare pe un termen mai scurt, sfatul nostru este același, rezervati locul de parcare cu câteva zile înainte din motivele enumerate mai sus.

In general, costurile de parcare pe termen scurt sunt calculate fie pe ora, fie pe zi, iar costurile de parcare pe termen lung sunt calculate pe zi.

Acest ghid va poate ajuta sa călătoriți fără griji știind ca mașina este la parcata și în siguranța, monitorizata 24/7, nu va rămâne decât sa va bucurati de călătorie și sa uitați de griji.

Leave a comment

fourteen − seven =

TelefonWhatsAppIndicatii