ClickCease

Unde iti lasi masina cand pleci la aeroport?

In momentul in care intentionezi sa pleci in strainatate intr-o vacanta, sau chiar si pentru o intalnire de afaceri, cel mai indicat ar fi sa calatoresti cu avionul.

De ce? Pentru ca este mult mai rapid sa ajungi cu avionul la destinatie decat cu masina personala sau decat cu autocarul.

Plus de asta, te bucuri si de un mai mare confort atunci cand calatoresti cu avionul, si scapi si de oboseala. In schimb, o calatorie cu autocarul sau cu masina personala este foarte obositoare si nu este tocmai ceva placut, mai ales atunci cand discutam despre o calatorie lunga.

In cazul in care insa ai masina ta personala, atunci poti alege sa te duci cu masina personala pana la aeroport, si poti sa iti lasi masina parcata in parcarea RoParking.

Mai mult decat atat, parcarile private din apropierea aeroporturilor sunt pazite de catre firme de paza, iar agentii de paza dispun de cate o cabina cu grup sanitar, iar o asemenea cabina este atat de dotata astfel incat agentii de paza sa poata vedea pe monitoare tot ceea ce se intampla in parcare.

Cu siguranta persoanele neautorizate sau persoanele care nu au o masina de lasat in parcare nu au voie sa intre in parcarile respective, asa ca poti alege sa iti lasi masina intr-o astfel de parcare.

Plus de asta, pentru a fi si mai sigur ca masina iti este in siguranta, poti alege sa o parchezi cat mai aproape de cabina de paza.

Asadar, atunci cand vrei sa pleci in vacanta in strainatate, cel mai bine este sa pleci cu avionul si sa iti lasi masina intr-o parcare privata aproape de aeroport.

Leave a comment

TelefonIndicatii