Servicii PREMIUM pentru PARCARE OTOPENI

RoParking - Parcare Otopeni

Parcare Otopeni va pune la dispozitie si serviciul de parcare pe termen lung fara a mai fi nevoit sa cauti un loc de parcare sperand ca masinii tale nu i se va intampla nimic atata timp cat tu vei fi plecat. Parcare Otopeni (RoParking) este pazita si supravegheata non stop de catre echipa noastra ceea ce garantam prin serviciile noastre Premium.

Timp salvat
Totul in siguranta
Vacanta Linistita
Langa Aeroport

Timpul este foarte pretios pentru toata lumea de aceea ROPARKING are grija ca timpul sa conteze pentru tine! Poti lasa masina ta in parcare Otopeni fara nici un fel de problema pentru toata perioada in care esti plecat.

Siguranta serviciilor pentru parcare Otopeni este exact ceea ce ne caracterizeaza. Iti poti lasa masina la noi cat timp esti plecat iar noi avem grija sa fie totul in regula atunci cand vii inapoi. Pentru siguranta ne ocupam noi si camerele de luat vederi !

In timpul in care esti plecat, cu noi, ROPARKING, puteti sa va bucurati de vacanta fara nici un fel de stres. Cu noi totul este in siguranta si nu trebuie sa iti faci griji in privinta masinii fiindca la noi este in siguranta in parcarea de la Otopeni !

Parcare Otopeni este situata foarte aproape de aeroport iar transportul este asigurat de catre noi. Timpul maxim de transfer este de 3 minute iar acesta se efectueaza alaturi de oamenii noastri de incredere. Totul este rapid si sigur !

Timp salvat
Totul in siguranta
Vacanta Linistita
Langa Aeroport
TelefonWhatsAppIndicatii